Üdvözöljük honlapunkon!

Kedves Érdeklődő

Ön úgy döntött, hogy bővebb tájékoztatást szeretne kapni az intézetünk által nyújtott szolgáltatásokról és ezáltal az Ön lehetőségeiről. E lépés meghozatalához szívből gratulálunk és szeretettel üdvözöljük honlapunkon! 

Új szervezetünk 2014-ben került bejegyzésre a svájci cégjegyzékben, INTERCOOR néven. Ezzel a lépéssel szervezetünk stratégiai tervének egy további mérföldkövet sikerült megvalósítania.
A két kompetenciaintézmény, az “EuroAkad” – Europäische Akademie Zürich/St. Gallen – valamint az egykori “Intercoor-Szövetség” egyesítésekor, sikeresen átültettük és új szervezetünkbe teljeskörűen integráltuk az elmúlt 10 év pilot-projektjei és piackutatásai során kidolgozott koncepciónkat. Intézetünk így mintegy tízéves tapasztalatra és múltra tekinthet vissza, valamint ígéretes és reményteli jövő elé néz.

Nemzetközi együttműködés

Az INTERCOOR teljes szervezeti felépítésével, mind az öt kontinensen jelen van, és a világ legnagyobb hálózatában dolgozik együtt, válogatott és tanúsított tagjaival az alábbi 4 területen:

Private Member – Social Member – Business Member – Academic Member

Az ősszes tagunk köteles az általunk kifejlesztett Certification of International Qualification (CIQ) kompetencia-szabványnak megfelelni, s ennek köszönhetően egységes, átlátható, könnyen érthető, minőségi szolgáltatásokat nyújtanak Önnek, a legmagasabb minőségi és kompetencia szinten.

CIQ” = Certification of International Qualification

Teljes gőzzel  azon dolgozunk, hogy honlapunkat az ön országának  nyelvére is lefordítsuk!”

Milan Sedmik
Managing Director

Az ön országának nyelve

A világ több országából kiválasztott licenszpartnereinkkel és ügynökségeinkkel azon dolgozunk, hogy ajánlatainkkal minél közelebb kerüljünk Önhöz. Szeretnénk, ha a szolgáltatásaink teljes skálája az Ön országában, az Ön nyelvén, az Ön országának jogi keretei között, valamint az Ön fogyasztói szokásainak megfelelően a rendelkezésére álljon.

Ezért teljes erővel azon dolgozunk, hogy szolgáltatásainkat a lehető legtöbb nyelven elérhetővé tegyük, beleérve az Önét is!

Kérjük tekintse meg először német nyelvű honlapunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot az Ön országában működő helyi partnerünk egyikével.
Zürichi tanácsadói csapatunk német, angol, francia és olasz nyelveken áll rendelkezésére, vagy keresse meg tanácsadóinkat a CIQ-irodáink egyikében.

Köszönjük szépen, hogy ellátogatott honlapunkra!